+36 70 750 0 750

Őrzés

Speciális szolgáltatások

Őrzés

A megfelelő biztonság eléréséhez nemcsak elektronikus vagyonvédelmi eszközökre, mechanikai védelemre és eszközökre kell alapozni a biztonságot, hanem beavatkozni képes, élőerős vagyonőrökre is a védendő területen. Az élőerős védelem a legrégebbi vagyonvédelmi forma, mely alkalmazható:
személyvédelem, objektumőrzés, portaszolgálat, áruházi őrzés, szállítmány kísérés, rendezvénybiztosítás alkalmával.

Vagyonvédelmi szolgáltatásainkat országos lefedettséggel végezzük.

Élőerős szolgáltatásainkon belül a következő területeken állunk megrendelőink szolgálatában:

Objektumok őrzése-védelme
Portai, információs, recepciós szolgálat
Áruházi biztonsági őrzés
Gyalogos és gépkocsizó őrszolgálat
Biztonsági járőrszolgálat
Távfelügyeleti kivonuló járőrszolgáltatás
Bérkivonuló szolgáltatás
Rendezvénybiztosítás
Szállítmánykísérés
Pénzintézet őrzés
Üzletőrzés
Személyvédelem

Az élő erős védelmi szolgáltatást magasan képzett és felkészült sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik akik a jogszabályoknak megfelelően vannak foglalkoztatva. Ezen szolgáltatásunkkal nagyon nagy százalékban csökkentjük egy üzlet, irodaház, telephely vagyonvédelmi kockázatát. Az üzletágon belül kiemelt figyelmet kap a személyvédelmi szolgáltatásunk ami megrendelőink fokozott bizalmát jelenti cégünk felé. Őrzési feladat ajánlatadását minden esetben egy díjmentes biztonsági audit előzi meg ahol a leendő megrendelőnkkel egyeztetve igényeit egy komplex ajánlatot készítünk akár biztonságtechnikai eszközökkel kiegészítve az élő erős vagyonvédelmi szolgáltatásunkkal, hogy a legnagyobb biztonsági szintet tudjuk kialakítani.

Nagy hangsúlyt fektetünk az őrzést végző kollégáink fejlesztésére, továbbképzésére még informatikai téren is, hogy a legmodernebb technikai feltételekke folyamatosan ellenőrizhető legyen az általuk végzett munka megrendelőink számára.

Az élőerős őrzés minden területén megtalálhatóak vagyunk. Nagyon sok vagyonőr munkatársunkkal lehet találkozni az országszerte. Munkáink között találhatóak irodaházak, hivatalok, szállodák, ipari üzemek – csarnokok, gyárak,  telephelyek, áruházak.

Az általunk végzett biztonsági auditot és ajánlatadást díj és kötelezettség mentesen végezzük!

Segítünk:
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is!
Központi Iroda: + 36 29 428 – 395
Központi fax: + 36 29 447 – 010
Ügyfélszolgálati számunk: + 36 30 624 – 7425
Pólus Bemutatóterem: + 36 20 333 – 77 88
E-mail:

KEZDŐLAP